Eddy Keuninckx    16 sep. 2014 : 11:00
 Niets    Informatief

21/09/2014 - Peoples Climate March 2014

Op 21 september 2014 zal er in New York een grote mars georganiseerd worden om alle wereldleiders die dan samen komen voor de klimaattop te laten weten dat het nu tijd voor actie is en dat de tijd voor praten voorbij is. 
climate.png
Het is noodzakelijk voor de leefbaarheid van onze aarde om nu werk te maken van een economie die ten dienste staat van de mensen, en niet omgekeerd, te zorgen voor schone lucht en ons te vrijwaren van natuurrampen die steeds extremer worden door menselijk ingrijpen.

Natuurlijk kunnen we niet allemaal naar New York, dat zou te veel uitstoot van CO2 veroorzaken en een grote aanslag betekenen op fossiele brandstoffen. Vandaar dat in allerlei steden over de hele wereld op 21 september aparte klimaat-marsen worden georganiseerd.
Graag willen we de aandacht vestigen op de mars die in Leuven plaats vindt. 
Delegaties van Natuurpunt Bekkevoort en Diest zullen hier aanwezig zijn, maar hoe meer deelnemers hoe overtuigender onze boodschap.
Wie vrij is op 21 september 2014 en wie geeft om onze planeet, ons klimaat, kan mee lopen in de People's Climate March in Leuven. 
Bijeenkomst om 13u aan Leuven station.

Doe het voor jezelf, voor iedereen die je lief is en vooral voor onze kinderen en klein kinderen.

Dit nieuwsbericht is van natuurpunt-diest.be
https://natuurpunt-diest.be/news.php?extend.31